Reacties/ Zitten is het nieuwe bewegen printlink


Christine Karman (6 augustus 2012, 09:30)

Voor vrouwen stelt zo'n stoel eisen aan de kleding. Een strak rokje wordt lastig, denk ik.

Christine Karman (6 augustus 2012, 12:32)

Künzler mailt net dat hij de stoel daarvoor kan aanpassen. Dat is wel aardig.

Matthijs Netten (19 juni 2013, 00:47)

Facinerend dat een dergelijk ontwerp dan meteen als ergonomisch wordt betiteld. Dat het er vernieuwend, afwijkend uitziet en dat je de hele dag in beweging bent, betekent niet direct dat het ergonomisch is...
Daarnaast is dit een stoel waar je met een 8 urige werkdag doodmoe vanaf moet komen. De hele dag in beweging, waarbij je jezelf hoe dan ook zal fixeren, omdat je simpelweg jezelf niet de hele dag rechtop kunt houden. Aan het plaatje is het lastig te zien of de beenklemmen comfortabel zijn, een andere zithoek mogelijk maken en wat de biomechanische gevolgen zijn van deze ondersteuning. Als deze ondersteuning een variabele zithoek heeft, dan kun je hier enorme rugproblemen veroorzaken door ontbreken van een rugleuning.
Dit is geen stoel, dit is een ondersteuning van benen, waarvan claims worden gedaan die niet onderbouwd worden en ik zelf op voorhand zeer twijfelachtig vindt. Jammer, we zitten veel, te veel en als je dan met een nieuw idee komt, dan kom je niet weg met 1 testimonial nota bene van iemand die niet eens representatief is voor de 'standaard' kantoorwerker.

Reageer zelf!

Reactieformulier

Help?
In de reacties kun je zgn. BBcode gebruiken. Dit gaat als volgt:
[b]dikgedrukt[/b] wordt: vetgedrukt
[i]schuingedrukt[/i] wordt: schuingedrukt
[quote]quote[/quote] wordt:
quote
[url=http://www.sync.nl/]link[/url] wordt: link
[img]http://www.anderewebsite.nl/plaatje.jpg[/img] wordt: jouw plaatje